Groot wandmeubel met haardomkasting

Sint-Niklaas

In Sint-Niklaas plaatsten we dit grote wandmeubel met haardomkasting. Door volledig op maat te werken konden we de hele muur benutten en zowel de haard als ook de televisie integreren. Naast talloze kastdeuren installeerden we onderaan elegante lades om gemakkelijk spullen in op te bergen. Om de voegen van de kastdeuren mooi te laten doorlopen, voorzagen we groeven aan de buitenzijde van de wandkast. De ledverlichting maakt het geheel helemaal af.

3 materialen

Voor deze realisatie werkten we met maar liefst drie materialen. De fronten en het blad van de ladekasten bestaan uit laminaat. Alle andere zichtbare delen, zoals deuren, panelen en plinten, zijn vervaardigd uit brandvertragende MDF. Ze zijn afgewerkt met een 2-componentenlak. Hierin zijn talloze opties beschikbaar qua kleuren en structuren. De binnenzijde van de kasten bestaat uit melamine. Vóór de plaatsing zorgden we bij CSI voor de nodige kap- en breekwerken. Ook alle plamuurwerken en stroomvoorzieningen namen wij voor onze rekening. Bij het creëren van een haardwand besteden we bij CSI extra aandacht aan de brandveiligheid. Om onze haardomkastingen volkomen brandveilig te maken werken we rondom de haard enkel met brandwerende en brandvertragende materialen.

wandmeubel met haardomkasting 09
wandmeubel met haardomkasting 06
wandmeubel met haardomkasting 10

Jouw wandmeubel met haard?

Een wandmeubel met haardomkasting geeft een ordelijke en mooie indruk. Bovendien kan je er nog allerlei opties aan toevoegen, zoals een tv-meubel. Dat is het voordeel van maatwerk. Ook dit wandmeubel doet eveneens dienst als tv-wand. Bovenaan is zelfs een lang opbergvak met klikdeur voorzien om bv. digicorders of spelconsoles achter te verbergen. In principe kan je alles mooi wegstoppen achter een wand en hoef je zelden nog een stekker te versteken met een haardwand op maat in je woonkamer.

Stuur ons jouw project!

Neem contact op met ons en we antwoorden binnen een werkdag.

Sleep bestanden hierheen of
Max. bestandsgrootte: 512 MB.