Multifunctionele wandkast in de woonkamer

Sint-Niklaas

Een multifunctionele wandkast in je woonkamer levert je talloze voordelen op. Door zo veel mogelijk zaken te integreren bespaar je heel veel ruimte en benut je je muur ten volle. In deze woonst te Sint-Niklaas realiseerden we dit praktische pareltje. De wandkast bestaat uit een haardwandbekleding met tv-meubel en vele bergkasten. De kasten onderaan bevatten over heel de lengte diepe, greeploze laden.

Is een haardwand wel veilig?

Bij CSI gaat veiligheid boven alles. Tijdens het ontwerpen en vervaardigen van een haardwand op maat speelt de materiaalkeuze een belangrijke rol. Hier bestaat de haardwand uit brandwerende MDF. Dit kan achteraf worden afgewerkt met een lak of laminaat. Voor deze multifunctionele wandkast werd eveneens brandwerende MDF ingezet voor de zichtbare delen, zoals de plinten, panelen en deuren. Dit werd afgewerkt met een 2-componentenlak. Hierin zijn diverse kleuren beschikbaar. Het werkblad bestaat uit Dekton en de binnenzijde van alle kasten uit melamine.

wandmeubel met haardomkasting 01

Jouw multifunctionele wandkast

Met jouw multifunctionele wandkast kan je alle functies die jij nodig hebt in je woonkamer combineren in één praktisch meubelstuk. Het geeft de hele wand meteen een mooie uitstraling en geeft je eindeloos veel mogelijkheden voor het opbergen van spullen, het integreren van je televisie, haardvuur of zelfs een aquarium of plantenbakken. Neem contact op met ons en we helpen je graag om je project te realiseren.

Stuur ons jouw project!

Neem contact op met ons en we antwoorden binnen een werkdag.

Sleep bestanden hierheen of
Max. bestandsgrootte: 512 MB.