Bureauruimte inrichten met oog voor al je behoeften

Lebbeke

Een bureauruimte inrichten doe je bedachtzaam en met oog voor al je behoeften. Er moet ruimte zijn voor al je kantoorbenodigdheden en je werkblad moet aangepast zijn aan je dagdagelijkse taken. Dat hadden onze klanten in Lebbeke goed begrepen en ze vroegen ons om een bureauruimte op maat te maken. Op die manier konden we zorgen dat alles voorzien was om rustig en gefocust te werken. We plaatsten voldoende bergkasten en een ingewerkt bureaublad met lades. Daarnaast zorgden we voor een zwevende opbergplank boven het bureau met ingewerkte ledverlichting.

 

Praktisch en plaatsbesparend

Voor dit project zorgden we voor alle nodige kapwerken en plamuurwerken. We hebben ook de stroomvoorzieningen in orde gebracht zodat overal op logische, handige plaatsen stopcontacten ter beschikking zijn. Door de elektriciteit te verwerken in de bergkasten, verloren we ook geen ruimte door de radiator. De binnenzijde van die kasten bestaat uit witte melamine en de buitenzijde, alsook het werkblad van het bureau, bestaat uit witte laminaat. De lichte kleur zorgt voor een extra ruim gevoel en weinig afleiding.

Bureauruimte inrichten 03
Bureauruimte inrichten 02
Bureauruimte inrichten 04

Wij helpen je bureauruimte inrichten!

Ga jij je bureauruimte inrichten? Misschien doe je dat voor het eerst of wil je je kantoor een make-over geven. Wij kunnen allicht helpen. Dankzij onze jaren ervaring en materialenkennis weten we wat de mogelijkheden zijn om van jouw bureau het ultieme kantoor te maken, op maat van al jouw behoeften.

Stuur ons jouw project!

Neem contact op met ons en we antwoorden binnen een werkdag.

Sleep bestanden hierheen of
Max. bestandsgrootte: 512 MB.
    dressoir met bureau 03
    dressoir met bureau 05
    dressoir met bureau 06