Creatief ontwerp bureau in bruin en wit

Gent

In Gent werd CSI ingeschakeld voor een creatief ontwerp. Bureaus en kantoorruimtes worden meestal vrij standaard ingekleed. Nochtans mag een ruimte waarin je zoveel uren van je dag vertoeft ook best een speciale look hebben. Ontwerp je bureau dus gerust in een patroon of kleuren die bij je identiteit passen of die je een fijn gevoel geven. Wij helpen je graag om je ideeën om te zetten in een concreet plan en uiteindelijk om je ideale bureauruimte te realiseren.

Voor dit bureau werd een combinatie gekozen van voornamelijk open en ook enkele gesloten kasten. Die zijn multifunctioneel en gemakkelijk opnieuw in te delen. Het bureaublad zit ingewerkt in de open bergkasten en de achterwand van het bureau doet in dit project dienst als prikbord. Dit materiaal is beschikbaar in allerlei kleuren en structuren.

Ontwerp bureau uit melamine, fineer en MDF

Voor het unieke ontwerp van dit bureau gebruikten we melamine voor de binnenzijde van de gesloten kasten en MDF voor de zichtbare delen zoals de deuren. Dit materiaal kreeg bovendien een 2-componentenlak. Ook deze is verkrijgbaar in verschillende kleuren. De delen  met een houtlook zijn vervaardigd uit  fineerplaten die werden voorzien van een 2-componenten vernis. Voor dit project maakten we ook alle kabelvoorzieningen keurig in orde.

ontwerp bureau 01
ontwerp bureau 03
ontwerp bureau 07
dressoir met bureau 11

Ontwerp je bureau met CSI!

Bij het ontwerp van je bureau houden we bij CSI rekening met je werkroutine en voorkeuren. We willen je kantoorruimte namelijk zo praktisch en aangenaam mogelijk indelen. Open of gesloten kasten, een geïntegreerd of inklapbaar bureaublad, boekenplanken, laden of opbergkasten met deurtjes? Vertel ons wat je wensen zijn en wij realiseren je project van A tot Z.

Stuur ons jouw project!

Neem contact op met ons en we antwoorden binnen een werkdag.

Sleep bestanden hierheen of
Max. bestandsgrootte: 512 MB.
    wandkasten op maat 02
    wandkasten op maat 05