Hoekbureau met kastenwand op maat

Hofstade

In Hofstade realiseerden we dit mooie hoekbureau met kastenwand op maat. De praktische bureautafel is de blikvanger van de kamer en werd voorzien van handige ingewerkte laden. Ook de kabelvoorzieningen zijn volledig afgestemd op de behoeften van de klant. We plaatsten verschillende wandkasten met daarin ruimte voor zowel boekenplanken als gebruiksvriendelijke kasten met greeploze deuren.

Bureauruimte per persoon 7

Tijdloos en duurzaam

Voor de binnenzijde van de kasten werd gekozen voor melamine. Dit is heel gemakkelijk af te wassen. De plinten, werkbladen, deuren en andere zichtbare delen bestaan uit laminaat. Het strakke design en de witte kleur zorgen voor een tijdloos resultaat. Thuiswerken in je eigen bureauruimte zonder afleiding is dus perfect mogelijk, zeker met behulp van maatwerk.

Jouw hoekbureau met kastenwand?

Lijkt een hoekbureau met kastenwand op maat je iets voor jou? Of dacht je eerder aan een plaatsbesparend uitklapbaar systeem met een dynamisch bureaublad? Dat kan je helemaal integreren tussen je wandkasten. Hoe jouw workflow er ook uitziet of wat je voorkeuren ook zijn, bij CSI kunnen we gegarandeerd een ideale oplossing voorstellen.

Stuur ons jouw project!

Neem contact op met ons en we antwoorden binnen een werkdag.

Sleep bestanden hierheen of
Max. bestandsgrootte: 512 MB.