Landelijk kantoor met uitschuifbaar bureaublad

Sint-Niklaas

In Sint-Niklaas mochten we deze compacte kantoorruimte omtoveren tot een modern en landelijk bureau met een uitschuifbaar bureaublad. Dit zorgt voor een praktische en efficiënte besparing van ruimte. Onder het uittrekbare blad is zelfs nog wat extra ruimte voor opslag indien gewenst. Niet dat het deze kamer ontbreekt aan opbergruimte. We voorzagen immers ook veel praktische laden, open en gesloten kasten met legplanken. Dit is perfect om alle kantoormaterialen een vaste plaats te geven. We installeerden in de hoek ook een unieke vitrinekast in dezelfde stijl. De reeds aanwezige deur past bovendien ook perfect in dit moderne, landelijke geheel.

Nóg méér opbergruimte

Wat de opbergmogelijkheden betreft voor dit kantoor, hebben we met succes alle hoekjes van de ruimte benut, tot aan het plafond. We zorgden zelfs voor een open kast boven de deur. Zo kan ook deze ruimte gebruikt worden voor het uitstallen van boeken of decoratie. De witte kleur zorgt ook voor een meer open gevoel. Dit is MDF met een 2-componentenlak zodat de kleur ook nog eens lang beschermd blijft. Het bureaublad bestaat als enige onderdeel uit laminaat met houtstructuur en creëert een frisse afwisseling met de rest van het kamerinterieur. Dit is natuurlijk de kers op de taart in een plaatsbesparende omgeving.

uitschuifbaar bureaublad 05
uitschuifbaar bureaublad 02
uitschuifbaar bureaublad 03

Een uitschuifbaar bureaublad

Beschik jij ook over een compacte kantoorruimte? Of lijkt je een uitschuifbaar bureaublad gewoon ordelijk of praktisch? Wij kunnen dit voor jou realiseren in de stijl van jouw voorkeur. Denk je nog aan extra snufjes, zoals een enorme boekenkast met handige verschuifbare ladder? Het kan allemaal! Neem contact op met ons en het komt voor mekaar.

Stuur ons jouw project!

Neem contact op met ons en we antwoorden binnen een werkdag.

Sleep bestanden hierheen of
Max. bestandsgrootte: 512 MB.