Een handig dressoir met bureau en zwevende wandkast

Sint-Niklaas

In Sint-Niklaas realiseerden we een unieke kantoorconstructie in de leefruimte. Het werd een lang dressoir met bureaublad en een zwevende wandkast. Door niet te kiezen voor een klassieke bureauopstelling die toch alle praktische voorzieningen van een kantoor heeft, kan deze opstelling verschillende functies vervullen. Zo kan het bureaublad ook dienstdoen als tafeltje en kan men in het dressoir en de wandkasten diverse spullen opbergen. De oppervlakte van het dressoir kan bovendien nog opgefrist worden met decoratie. De houtstructuur afgewisseld met de witte kleur zorgt voor een fris, tijdloos contrast.

Stevige tabletten voor diverse functies

Voor we aan de slag gingen met het plaatsen van dit bureau zorgden we eerst voor de nodige kap- en plamuurwerken en brachten we alle kabel- en stroomvoorzieningen in orde. De binnenzijde van de bergkasten bestaat uit melamine. De deuren, ladefronten, plinten en andere zichtbare delen zijn vervaardigd uit laminaat. Voor de open nissen in de wandkast en het bureaublad maakten we gebruik van eiken fineer met een tweecomponentenvernis.

dressoir met bureau 04
dressoir met bureau 10
dressoir met bureau 05

Je eigen dressoir met bureau?

Wil jij ook een praktisch dressoir met bureau in je kantoor- of leefruimte? Of zoek je eerder een klassieke bureauopstelling? Bij CSI vind je vast wat je zoekt. Wij maken alles op maat zodat je meubels volledig beantwoorden aan al je wensen. Bovendien creëren wij een omgeving volgens je esthetische voorkeur, waarin je met plezier zal werken.

Stuur ons jouw project!

Neem dan contact op met ons en we antwoorden binnen een werkdag.

Sleep bestanden hierheen of
Max. bestandsgrootte: 512 MB.
    bureau op maat 3
    bureau op maat 5
    bureau op maat 4