Realisatie keuken in open leefruimte

Blankenberge

In dit appartement aan de kust van Blankenberge realiseerden we deze strakke witte keuken. Doordat de keuken op maat werd gemaakt gaat ze volledig op in de open leefruimte. Dit creëert een uniform geheel en een heel ruim gevoel. De kasten delen de ruimte ordelijk op in compartimenten zonder die weidse indruk in de weg te staan. En dat past natuurlijk perfect bij het panoramisch uitzicht over de zee.

Laminaat en melamine

In deze open leefruimte werd gewerkt met het onafscheidelijke duo laminaat en melamine. Terwijl laminaat werd gebruikt voor de zichtbare delen in de keuken, zoals de ladefronten, deuren en plinten, nam melamine de binnenzijden voor haar rekening. Het is een multifunctionele combinatie die we heel vaak succesvol inzetten bij realisaties in diverse ruimten. Binnen deze combo zijn dan ook nog talloze mogelijkheden wat structuren en kleuren betreft.

Volledig ontzorgd!

Bij CSI streven we ernaar om onze klanten volledig te ontzorgen. Zo nemen wij ook de kap- en plamuurwerken voor onze rekening en zorgen we voor alle nodige stroomvoorzieningen op logische plaatsen. Wij denken mee na over de positie van alle meubels en toestellen, met oog voor zowel de praktische als de esthetische kant van de zaak. Is de open leefruimte van jouw woning of buitenverblijf ook aan een transformatie toe? Laat ons je dan helpen.

Stuur ons jouw project!

Neem contact op met ons en we antwoorden binnen een werkdag.

Sleep bestanden hierheen of
Max. bestandsgrootte: 512 MB.
    keukenrenovatie 01
    keukenrenovatie 03
    keukenrenovatie 02