2 keukens: voor grote of kleine behoeften

Sint-Niklaas

In Sint-Niklaas voorzagen we in een handelspand maar liefst 2 keukens, elk volgens hun eigen behoeften. In het appartementsgedeelte installeerden we een ruime keuken met een groot eiland, perfect om met gemak uitgebreid te koken. Om extra te kunnen voldoen aan alle voorzieningen en behoeften, verwerkten we een uitschuifbare contactdoos in het werkblad van het eiland. We zorgden ook voor voldoende opbergkasten om alle keukengerei een vaste plaats te kunnen geven.

Het handelsgedeelte van het gebouw bevindt zich op het gelijkvloers. Daar voorzagen we een eerder compact keukentje met alle basisvoorzieningen. Hiervoor gebruikten we gelijkaardige materialen. Het bevat een koelkast, oventje, fornuis, lavabo en voldoende kastjes en laden voor de basisbenodigdheden.

Uitwerking van 2 keukens: ruim vs. compact

Vooraleer we aan de slag gingen met het plaatsen van de kasten van de 2 keukens, verzorgden we eerst de kap- en plamuurwerken en zorgden we ervoor dat alle stroomvoorzieningen aanwezig waren. Zo hoefde onze klant achteraf enkel nog te schilderen. De binnenzijde van de kasten bestaat zoals vaak uit melamine, wat gemakkelijk af te wassen is. Alle plinten, deuren en ladefronten bestaan uit laminaat. Naast deze zichtbare delen bestaat ook het werkblad van de keuken uit geperst laminaat. Het is maar liefst 38 mm dik en dus stevig genoeg om voedsel op te bereiden.

keukens 1
keukens 2
keukens 3
keukens

Een keuken voor jouw woonst of zaak?

Heb jij ook een keuken nodig op maat van jouw appartement, huis of zaak? Dan denken wij graag met je mee en realiseren we een keuken met alle benodigdheden. Heb je nood aan een kleine keuken voor de basis: koken en opwarmen? Of een ruime keuken met een eiland om je helemaal te kunnen uitleven? We creëren het allemaal met evenveel zorg en enthousiasme.

Stuur ons jouw project!

Neem contact op met ons en we antwoorden binnen een werkdag.

Sleep bestanden hierheen of
Max. bestandsgrootte: 512 MB.
    keukenrenovatie 04
    Bergkast onder de trap 01
    keukenrenovatie 01