Prachtige keuken en kookeiland met ruim werkblad

Sint-Niklaas

In Sint-Niklaas hadden we de eer deze prachtige landelijke keuken te mogen realiseren. In dezelfde authentieke stijl mochten we ook een praktisch kookeiland met ruim werkblad vervaardigen. Naast het eiland biedt deze keuken nog een bijzondere blikvanger. Centraal ingewerkt tussen de onderkasten met ingebouwde spoelbak steelt een traditioneel zwart kookvuur de show. Het bruine werkblad, dat ook wordt voortgezet op het eiland, zorgt voor een indrukwekkend totaalplaatje. Zelfs de dampkapomkasting blijft volledig trouw aan de stijl van deze keuken en is volledig op maat gemaakt. Alle details zijn creaties van onze hand. We voorzagen ook een kast in de ruimte die in de muur verdwijnt. Zo creëerden we meer ruimte om je rond het keukeneiland te verplaatsen. De dampkapmotor plaatsten we op het plat dak om zo het vervelende geluid  van de zware dampkap naar buiten te leiden.

Een pareltje om af te leveren!

Deze klassieke keuken in een modern jasje was een pareltje om af te leveren! Voor we te werk gingen met het plaatsen van de kasten hebben we eerst voor de nodige stroom -en sanitaire voorzieningen gezorgd. Ook de kap- en plamuurwerken namen wij graag voor onze rekening. Voor de binnenzijde van de kasten werd gekozen voor melamine en voor de zichtbare delen voor MDF. De MDF is afgewerkt met een 2-componentenlak. Zo blijven alle ladefronten, deurtjes en plinten beschermd tegen vocht en vuil. Het werkblad in natuursteen past perfect in het geheel.

kookeiland met ruim werkblad 04
kookeiland met ruim werkblad 02
kookeiland met ruim werkblad 06

Je eigen landelijke keuken met kookeiland

Droom jij van een kookeiland met een ruim werkblad maar hou je niet zo van de typische moderne keukens? Dan kan je perfect de landelijke stijl combineren met alle moderne keukenapparatuur. Zo kook jij binnenkort in een sfeervolle omgeving met toch alle modern comfort!

Stuur ons jouw project!

Neem contact op met ons en we antwoorden binnen een werkdag.

Sleep bestanden hierheen of
Max. bestandsgrootte: 512 MB.