Keuken en kookeiland met zitgedeelte

Sint-Niklaas

Deze strakke, witte keuken hebben we voorzien van een groot kookeiland met zitgedeelte aan de kop. Aan beide kanten zorgden we ook voor voldoende lades. Zo krijgt al het keukengerei dat zich in de buurt van het fornuis moet bevinden een praktische opbergplaats. We zetten tegen de wanden rijen kolomkasten waarin ook de combistoomoven, espressoapparaat en combimicrogolfoven een plaats kregen. Ook verwerkten we hierin een ruim nis met ledverlichting en spoelbak vlakbij het fornuis. Alle nodige elektriciteitsvoorzieningen zijn aanwezig en de dampkap is boven het eiland in het verlaagd plafond verwerkt. Dit plafond bevat ook extra ingewerkte spots zodat het keukeneiland altijd goed verlicht blijft tijdens het kokerellen.

Duurzame materialen

De binnenzijde van de kasten in deze keuken bestaat uit melamine. Voor alle zichtbare delen, zoals deuren, ladefronten en plinten, werd gekozen voor laminaat. Dit materiaal is goed beschermd tegen vocht en dus ideaal voor een keuken. Het is ook bijzonder sterk. Het werkblad van het kookeiland met zitgedeelte is vervaardigd uit vlek-en krasbestendig composiet.

kookeiland met zitgedeelte 04
kookeiland met zitgedeelte 03
kookeiland met zitgedeelte 02
keukenrenovatie 01

Jouw kookeiland met zitgedeelte?

Droom jij ook van zo’n praktisch kookeiland met zitgedeelte? Met CSI als partner kan je je op een tropisch eiland wanen, want wij ontzorgen onze klanten van A tot Z. Met duurzame materialen die geen verfbeurt meer nodig hebben, de plaatsing van alle stroomvoorzieningen en alle voorbereidende kap- en plamuurwerken kunnen onze klanten al beginnen dromen van hun nieuwe keuken zonder stress.

Stuur ons jouw project!

Neem contact op met ons en we antwoorden binnen een werkdag.

Sleep bestanden hierheen of
Max. bestandsgrootte: 512 MB.
    keukens