Maatkasten met tv-nis

Londerzeel

In Londerzeel hadden we het genoegen om in de leefruimte een wand van praktische maatkasten te installeren. In dit geheel van wandkasten integreerden we een nis op maat van de televisie. Om dit toestel op een elegante manier in te werken in het geheel voorzagen we een zwarte achterwand. Deze zwarte wand bevatte de nodige kabelvoorzieningen en doorgangen. Hierdoor lijkt de tv te zweven in het exacte midden van de nis. De plint loopt helemaal door, zodat er geen restjes vuil achter de doorlopende zijkanten blijven steken. Deze totaaloplossing geeft een unieke en ordelijke look aan heel de woonkamer.

Opbergruimte in je tv-wand

Een tv-wand op maat heeft veel potentieel. Het kan voor een boel extra opbergruimte zorgen. Vaak zorgt een televisie op een klassiek tv-meubel immers voor heel wat verloren plaats. Wij zorgen voor de integratie van zo’n all-in tv-oplossing op een praktische manier zodat het bij de rest van uw woning past. Dat is immers onze specialiteit. De binnenzijde van deze prachtige wandkasten bestaat uit witte melamine. De deuren, plinten, het blad en andere zichtbare delen bestaan uit witte laminaat. Zo creëerden we een passend, uniform geheel.

De maatkasten zijn ideaal om spullen in op te bergen. Misschien heb je nog boeken of dvd’s of heb je extra ruimte nodig voor servies of elektronica. Je kunt het allemaal kwijt in mooie wandkasten. Door de handgrepen weg te laten oogt het geheel als een mooie, egale wand.

Unieke maatkasten voor jouw woonst?

Staat jouw tv-toestel wat verloren in jouw woonkamer en mis je zo heel wat opbergpotentieel? Dan werpen we graag onze professionele blik op de zaak. We kunnen voor je woning maatkasten creëren volledig volgens de behoeften van jouw gezinsleden. Wens je ingebouwde ledverlichting, een schuifpaneel om je tv te verbergen, een nis voor boeken of decoratie? Dat kan allemaal! We zorgen voor een praktisch geheel dat in je interieur past, met alle nodige aansluitingen en voorzieningen.

Stuur ons uw project!

Neem dan contact met ons op en we antwoorden binnen een werkdag

Sleep bestanden hierheen of
Max. bestandsgrootte: 512 MB.
    open wandkast 04
    open wandkast 01
    open wandkast 02