Uniek tv-meubilair als scheidingswand

Gent

In deze lichte living in Gent voorzagen we een uniek tv-meubilair uit diverse materialen. De corpus van deze TV-kast bestaat hoofdzakelijk uit gelakte metaalwaren van 4 mm, samengesteld met behulp van heel dunne schroeven. In de onderkasten bevinden zich diepe laden en een valdeur. In het midden werd een grote tv-plaat gezet met daarachter een kabeldoorgang tot in de onderkast. Op die manier kunnen alle kabels netjes worden weggewerkt. In de zijkanten van de ijzeren panelen werden bovenaan gleuven gefreesd  voor de verluchting van de woning. Het tv-meubel fungeert als scheidingswand en maakt een mooie verdeling in de leefruimte. Aan weerskanten plaatsten we schuifdeuren om de doorgangen naast het meubelstuk te sluiten. Dat garandeert ’s avonds gezellige, knusse tv-momenten en zorgt overdag voor veel lichtinval.

Elegant industrieel

De binnenzijde van de kasten van dit tv-meubilair bestaat uit melamine. De houtstructuur bestaat uit fineer  afgewerkt met een 2-componenten vernis. De gouden nis en de zwarte achterplaten bestaan uit MDF voorzien van een 2-componentenlak in de gekozen kleur. De zwarte nissen zijn vervaardigd uit donker metaal op een dikte van 4 mm. Voor montage kregen ook deze een laag 2-componentenlak. Na de installatie gaven we ze nog een extra eindlaag zodat er geen schroeven meer zichtbaar waren. Het geheel geeft het populaire metaal-en-hout-contrast dat kenmerkend is voor een industriële stijl.

tv-meubilair 09
tv-meubilair 06
tv-meubilair 02

Woonkamer scheiden met tv-meubel?

Een mooi tv-meubel kan perfect dienen als scheidingswand en je salon met succes afzonderen van je eetgedeelte. Zo kunnen gezinsleden zich terugtrekken in verschillende compartimenten zonder elkaar te storen. Maar het zorgt er ook voor dat je in elk stuk van de ruimte een eigen sfeer en stijl kunt opwekken zonder het geheel uit het oog te verliezen. Bij CSI kunnen we je daarbij helpen!

Stuur ons jouw project!

Neem contact op met ons en we antwoorden binnen een werkdag.

Sleep bestanden hierheen of
Max. bestandsgrootte: 512 MB.
    open wandkast 01
    tv-kast op maat 1