Open wandkast met gesloten tv-meubel

Antwerpen

In deze leefruimte te Antwerpen installeerden we een open wandkast met gesloten tv-meubel met bijpassende, praktische salontafel. In de salontafel zijn twee laden verwerkt voor de opslag van bijvoorbeeld coasters of afstandsbedieningen. Zo kunnen dergelijke kleine spullen ordelijk aan het oog worden onttrokken terwijl ze toch altijd binnen handbereik zijn. Voor dit project brachten we ook alle kabeldoorgangen in orde.

Combinatie wit en hout

Voor deze realisatie in de woonkamer koos de klant voor eiken fineer voor de open nissen en het werkblad van de salontafel. Dit materiaal werd afgewerkt met 2-componentenvernis. De deuren en ladefronten bestaan uit MDF met een 2-componentenlak in het wit. De open wandkast is perfect voor het uitstallen van boeken, dvd’s of decoratie. De gesloten tv-kast creëert een frisse, witte omranding die je televisie extra in het oog doet springen. Bovendien geeft het een mooi contrast met het eiken fineer dat ook niet te overheersend wordt in de ruimte.

Hoe zit jouw open wandkast eruit?

Als jij mocht dromen, hoe zou je ideale open wandkast er dan uitzien? Misschien is de ruimte in je woonkamer momenteel niet perfect benut of zijn je opbergmogelijkheden niet afgestemd op je spullen. In dat geval staan we  graag voor jou klaar zodat jij deze frustraties voorgoed vaarwel kan zeggen. Bij CSI houden we ervan om samen naar perfectie te streven en die dromen te realiseren. Dat doen we met meubilair op maat van jouw bezittingen en jouw esthetische smaak. Zo slaan we twee vliegen in één klap!

Stuur ons jouw project!

Neem contact op met ons en we antwoorden binnen een werkdag.

Sleep bestanden hierheen of
Max. bestandsgrootte: 512 MB.
    tv-wand 5
    tv-wand 6