Tv-kast op maat met plint of zitbak

Sint-Niklaas

Voor een klant in Sint-Niklaas realiseerden we een unieke tv-kast op maat. Deze is voorzien van een schuifdeur waar de tv gemakkelijk achter kan verdwijnen. Natuurlijk zorgden we er ook voor dat alle stroomvoorzieningen en kabels aanwezig waren voor de aansluiting van de televisie. Het tablet van het tv-meubel loopt door aan de linkerkant. Dit is niet alleen mooi maar ook praktisch. Zo kan het gebruikt worden als zitbank of plint of om decoratie op te etaleren. Om het geheel af te werken trokken we deze visuele stijl met bruintinten ook door in de aanwezige nis in de aangrenzende muur. Daar plaatsten we stevige wandplanken en kastjes.

Stevige tabletten voor diverse functies

De binnenzijde van de kasten, zowel die van de nis als het tv-meubel, bestaan uit melamine. Alle zichtbare delen, zoals de deurtjes en plinten, bestaan uit laminaat. De tabletten en het blad van deze tv-kast op maat bestaan uit fineer met een 2-componentenvernis. Ze ogen niet alleen mooi maar ze zijn ook stevig. De plinten hebben we laten doorlopen, zodat er geen restjes vuil achter de zijkanten blijven steken. Zo houden we bij CSI altijd rekening met de kleinste details. We willen onze klanten niet alleen volledig ontzorgen bij het ontwerpen en plaatsen, maar we willen ook dat ze achteraf ten volle kunnen genieten van hun meubels op maat. Ze moeten uiteindelijk hun leven gemakkelijker maken.

tv-kast op maat 2
tv-kast op maat 4
tv-kast op maat 5

Een tv-kast op maat met dat ietsje meer?

Een tv-kast op maat kan een eenvoudig meubelstuk zijn waar je tv precies op past en dat wat opbergmogelijkheden voorziet. Maar wie wil, kan het ook veel verder drijven. We kunnen een boekenkast, haardwand, bergkasten, vitrinekasten of zelfs een bureau integreren. Alles hangt af van wat jij en je gezin precies nodig hebben. Vertel ons over je ruimte en jouw gewoontes en we vinden samen een perfecte oplossing.

Stuur ons jouw project!

Neem contact op met ons en we antwoorden binnen een werkdag.

Sleep bestanden hierheen of
Max. bestandsgrootte: 512 MB.