Modern en landelijk combineren in je keuken

Sint-Niklaas

Voor klanten in Sint-Niklaas bouwden we een nieuwe keuken die zowel sfeervol en gezellig is als alle moderne faciliteiten bevat. Vaak heerst de misvatting dat een moderne, praktische keuken per definitie ook kil en ongezellig is. Modern en landelijk combineren kan nochtans perfect! Bij CSI bewijzen wij dit regelmatig. In deze open leefruimte plaatsten we zo’n landelijke moderne keuken. We zorgden zelf voor de volledige loodgieterij en de installatie van de keukentoestellen. Zo verwerkten we ook de afzuiging voor het kookvuur in het plafond. Op die manier creëerden we een strak en modern geheel. Maar de tijdloze greepjes op de kastdeuren en -lades en de verticale groeven geven deze bijzondere keuken toch een heel landelijk karakter.

Moderne en landelijke materialen

De gekozen materialen in deze moderne, landelijke keuken zijn stevig en onderhoudsvriendelijk. De buitenkant bestaat uit waterwerende MDF met een tweecomponentenlak met een lichte korrelstructuur in een RAL-kleur. Hierdoor is schilderen niet meer nodig. Binnenin bestaan de keukenkasten uit melamine. De symmetrie in de keuken geeft een gevoel van rust en orde, waardoor koken in deze ruimte een plezier wordt. We brachten met de ovens, werkbladen en vloer ook wat donkere accenten in het overwegend witte geheel.

Moderne en landelijke keuken?

Men zegt vaak: ‘kiezen is verliezen’. Toch hoeft dat helemaal niet zo te zijn. Twijfel jij al lang over de keuze tussen een landelijke of een moderne keuken? Dan hoef je niet langer te piekeren. Laat ons je verrassen met een prachtige combinatie van beide stijlen!

Stuur ons uw project!

Neem dan contact met ons op en we antwoorden binnen een werkdag

Sleep bestanden hierheen of
Max. bestandsgrootte: 512 MB.
    Keukeneiland 2