Tv-wand met multifunctionele vitrinekasten

Antwerpen

In deze leefruimte van een klant te Antwerpen plaatsten we een tv-wand over de hele lengte van de kamer. In feite is het een enorme wandkast met het tv-meubel erin verwerkt. Er zijn talloze bergkasten voorzien en twee lange, verticale vitrinekasten. Deze laatste kunnen gebruikt worden voor het uitstallen van allerlei hebbedingetjes, herinneringen en decoratie. Ook de geïnstalleerde nissen kunnen hiervoor dienen. Zowel rondom de hele zwevende kastwand als in de nissen is ledverlichting verwerkt. Hierdoor hoeven er ’s avonds geen grote lampen aan en schijnt er geen licht in het televisiescherm.

Voordelen van wandkast op maat

Een wandkast biedt je talloze voordelen. Met een wandmeubel op maat kan je elk plaatsje van je muur benutten voor de opslag van spullen. Je kan optimaal gebruikmaken van een hele muur zonder dat je hier moet schilderen of behangen. En toch kan je genieten van een mooi uitziend geheel. Met behulp van greeploze kastdeuren en lades creëer je evengoed een egaal uitzicht dat niet druk aanvoelt. Met enkele kleine kleuraccentjes kan je ook gemakkelijk vermijden dat je wandmeubel een saaie indruk geeft.

tv-wand 3
tv-wand 6
tv-wand 5

Jouw eigen grote tv-wand?

Door te kiezen voor een heuse tv-wand op maat in plaats van een eenvoudig tv-meubel kan je alle kanten uit. Zo kan je een sfeerhaard verwerken in je kastwand, een vitrine of boekenkast voorzien. Je kan je wandplanken afstemmen op je spullen of opbergboxen of -mandjes die je eventueel al had aangeschaft. Je kan ze zelfs zwevend maken. Ook kan je een prikbord of magnetisch bord integreren, of een enorm fotokader met je beste compilatie van herinneringen. Interesse? Laat ons je inspireren!

Stuur ons jouw project!

Neem contact op met ons en we antwoorden binnen een werkdag.

Sleep bestanden hierheen of
Max. bestandsgrootte: 512 MB.