Strakke, praktische keuken in hoogglans

Mortsel

In Mortsel realiseerden we een strakke, praktische keuken in hoogglans. De witte hoogglans combineerden we met een zwart mat eiland om een mooi contrast te creëren. In de keukenwand zien we dit zwarte accent terug in de randen van de open nis en de dampkap. Dit elegante contrast zorgt ervoor dat de zwarte ovens en het zwarte kookfornuis probleemloos in het geheel opgaan. Ook de witte koelkast is mooi geïntegreerd in het geheel. Door op maat te werken konden we al het potentieel aan ruimte in deze keuken optimaal gebruiken. Deze oplossing combineert talloze functionele en esthetische troeven in één apart keukenconcept.

Alle praktische voorzieningen

Ter voorbereiding installeerden we alle nodige stroomvoorzieningen en aansluitingen op handige, logische plaatsen. Ook de plamuur- en kapwerken namen we voor onze rekening. De binnenzijde van de keukenkasten bestaat uit melamine. Dit is stevig en gemakkelijk afwasbaar. De ladefronten, plinten, deuren en andere zichtbare delen zijn van laminaat. De combinatie van hoogglans wit met zwart anti-fingerprint bewijst nog maar eens hoeveel richtingen je uit kan met dit materiaal. Wat kleuren en textuur betreft, is er zeker iets dat past bij jouw smaak.

We voorzagen ook een werkblad uit Dekton. Dit stevige materiaal is hitte- en waterbestendig. Bovendien is het heel goed bestand tegen krassen. Dat maakt het ideaal voor gebruik in keukens.

keukens

Jouw ideale keuken?

Heb jij een concreet idee van wat de ideale keuken voor jou betekent? Of wil je dit samen met ons ontdekken? Bij ons kan je terecht voor professioneel advies of meer info over de mogelijkheden en materialen. We nemen graag onze tijd om te luisteren naar jouw wensen en ideeën. Die zetten wij voor jou om in een concreet en haalbaar ontwerp. Vanaf dan is de realisatie van jouw droomkeuken niet veraf meer.

Stuur ons jouw project!

Neem contact met ons op en we antwoorden binnen een werkdag.

Sleep bestanden hierheen of
Max. bestandsgrootte: 512 MB.
    kookeiland met zitgedeelte 03
    kookeiland met zitgedeelte 04
    kookeiland met zitgedeelte 01