Tv-meubelwand voor ultieme ontspanning

Meerdonk

In deze woning te Meerdonk installeerden we een heuse tv-meubelwand. Deze praktische, multifunctionele wand integreert op een slimme manier alles wat je nodig hebt voor een ontspannende avond. Zo is er een haardomkasting voorzien en een ruimte ingewerkt voor de televisie met een elegant luik. Dit handige luik wordt elektrisch aangestuurd met een afstandsbediening.

Zo kan je met één druk op de knop je tv in de wand doen verdwijnen. Dit zorgt voor meer orde en structuur in je woning. Of het luik nu open of gesloten is, de tv-meubelwand blijft altijd een mooi esthetisch geheel. We zorgden ook voor alle nodige kabel- en elektriciteitsvoorzieningen, die eveneens ordelijk weggeborgen zijn achter een egale wand. De lichte kleur creëert bovendien een gevoel van meer ruimte. Zo kan dit gezin helemaal tot rust komen in hun woonkamer.

Alle voorzieningen in een tv-meubelwand

Een tv-meubelwand kan alles omvatten wat jij belangrijk vindt voor een ontspannende avond. Voor dit gezin integreerden we de haard in een veilige, verfijnde wandomkasting. Deze bestaat uit brandwerend MDF met een 2-componentenlak in satijnglans. De tv-omkadering kreeg dezelfde behandeling. Na de installatie was schilderen dus helemaal niet meer nodig. De groefjes in het ontwerp creëren een extra dimensie.

Tv-meubelwand op maat van je woonst?

Lijkt een tv-meubelwand ook iets voor jou? Dan begeleiden we je graag tijdens je nieuwbouw- of renovatieproject om deze oplossing volledig af te stemmen op jouw noden en wensen. Wil je graag ingebouwde ledverlichting, een nis voor decoratieve elementen, een stukje boekenkast of opbergruimte? De mogelijkheden zijn eindeloos! We bieden talloze oplossingen op maat van jouw woning, zodat jij het beste uit elke kamer kunt halen.

Stuur ons jouw project!

Neem dan contact met ons op en we antwoorden binnen een werkdag.

Sleep bestanden hierheen of
Max. bestandsgrootte: 512 MB.
    keukens