Uniek wandmeubel naar jouw smaak

Wijnegem

Heb je een uniek wandmeubel in gedachten? Of zoek je een ander meubelstuk perfect voor jouw opbergbehoeften 100 % naar jouw smaak? Weet dan dat je met meubilair op maat alle richtingen uit kunt. Wij helpen je graag om je eigen ideeën te realiseren van A tot Z. Dat deden we ook voor dit gezin uit Wijnegem, met de creatie van een uniek wandmeubel op maat. Deze wandkast bestaat uit verschillende bergkasten en laden, naadloos verborgen achter mooie fronten. Er is ook een grote nis voorzien met ingewerkte ledverlichting. Centraal in deze nis bevestigden we een unieke kast met een val en klapdeur. Heel deze wand hebben we voorzien van de nodige stroomaansluitingen. Dat maakt dit bijzonder meubilair niet alleen visueel aantrekkelijk maar ook heel praktisch.

Een aparte wandkast op maat realiseren

Vooraleer we begonnen aan de realisatie van deze aparte wandkast op maat zorgden we eerst voor de noodzakelijke stroomvoorzieningen. De kapwerken en het plamuren namen we ook volledig uit handen van de klant. De binnenzijde van de kasten bestaat uit melamine ‘wit skin’. De kastdeuren, paslatten, plinten en andere zichtbare delen bestaan uit gelakte MDF. Dit maakt ook schilderen overbodig.

De ruime nis is vervaardigd uit zwart anti-fingerprint-laminaat en creëert een extra contrast in combinatie met de lichte achtergrond. Het resultaat is enig: een bijzonder geheel dat in geen enkele andere woning te vinden is.

Van idee tot gerealiseerd wandmeubel

Heb jij ook een idee voor een apart wandmeubel of ander meubelstuk voor je woning? Of heb je alleen wat vage wensen die niet echt vorm krijgen? In alle gevallen kunnen wij je helpen. Je bent altijd welkom voor een brainstorm of om je ingevingen met ons te delen, of we zetten je op weg. Wij zetten ze graag om in een gedetailleerd ontwerp en zorgen voor de realisatie tot in de kleinste afwerkingen.

Stuur ons uw project!

Neem dan contact met ons op en we antwoorden binnen een werkdag

Sleep bestanden hierheen of
Max. bestandsgrootte: 512 MB.
    tv-kast op maat 5
    tv-kast op maat 2
    tv-kast op maat 4