Hoekbureau met wandkasten op maat

Sint-Niklaas

In deze gezellige kantoorruimte te Sint-Niklaas met veel natuurlijk licht, mochten we een hoekbureau met wandkasten op maat plaatsen. Het bureau werd wit en voor de wandkasten mochten we naast het witte kader spelen met bruine accenten. Uiteindelijk creëerden we twee wandkasten die perfect bij elkaar passen maar die toch hun eigen identiteit hebben.

Wandkasten: broer en zus

De twee wandkasten op maat zijn als broer en zus: verschillend maar toch duidelijk verwant. Een eerste witte wandkast met greeploze deuren en laden trekt de aandacht naar een centrale nis vervaardigd uit eiken planken. Deze nis bestaat uit gekleurd fineer met een twee-componentenvernis. Dezelfde bruine tint komt terug in de tweede, voornamelijk open wandkast. Deze is voorzien van legplanken, enkele kastdeurtjes en laden. Het bureaumeubel zelf, alle zichtbare separaten, de deuren en fronten bestaan uit een witte twee-componentenlak.

wandkast woonkamer 4

Jouw unieke set wandkasten op maat

Wil jij ook graag een unieke set wandkasten volgens jouw visie en stijl? Wij helpen je graag met het concrete ontwerp en de uitwerking hiervan. Misschien pronkt jouw eigen wandkastenset binnenkort wel in je woonkamer, badkamer, wasplaats, bureauruimte of slaapkamer? We hebben voor elke ruimte en elke functie wel een oplossing. Tenslotte zijn er talloze mogelijkheden qua materialen en stijlen.

Stuur ons jouw project!

Neem contact op met ons en we antwoorden binnen een werkdag.

Sleep bestanden hierheen of
Max. bestandsgrootte: 512 MB.
    boekenkast als scheidingswand 1
    boekenkast als scheidingswand 2
    boekenkast als scheidingswand 3