Wandkast en tv-meubel in één

Stekene

Wil je een egale sfeer creëren in je woonkamer? Dan is een wandkast en tv-meubel in één de perfecte oplossing. Dit gezin in Stekene kan erover meespreken. Voor hen voorzagen we in de leefruimte een elegante donkere wandkast met ingewerkt tv-meubel. Dit zorgde niet alleen voor veel bergruimte, maar gaf het geheel ook een uniforme look. Dit praktische combi-meubelstuk op maat beschikt over alle nodige kabel- en elektriciteitsvoorzieningen op logische plaatsen. Om wat contrast te brengen in het strakke, effen design, verwerkten we twee nissen in het ontwerp. Deze brengen wat leven in de woonkamer en zijn uiterst geschikt voor decoratieve elementen zoals frames, souvenirs, of plantjes.

Kwaliteit over heel de lijn

Voor het ontwikkelen van dit handige kastensysteem met tv-meubel zijn we goed voorbereid tewerk gegaan. In samenspraak met de klant werkten we een haalbaar en esthetisch ontwerp uit met alle praktische voorzieningen. De materialen werden zorgvuldig uitgekozen. En natuurlijk kon de klant doorheen heel het proces terugvallen op onze expertise. De binnenzijde van de kasten bestaan uit zwarte melamine, een stevig materiaal dat goed afwasbaar is. We gebruikten zwart anti-fingerprint-laminaat voor de zichtbare delen, zoals de kastdeurtjes, het blad van het tv-meubel, de plinten, enzovoort. Dit laat geen vingerafdrukken na en is heel gemakkelijk in onderhoud. Daarnaast mochten we ook een nieuwe glazen deur plaatsen in de woonkamer, om deze ruimte helemaal af te maken.

wandkast en tv-meubel in één

Wandkast met tv-meubel laten maken?

Wil jij ook graag zo’n unieke wandkast met tv-meubel laten maken, geheel op maat van jouw interieur en wensen? Dan zijn er heel veel mogelijkheden! We kunnen een stuk boekenkast verwerken in het geheel, ingebouwde ledverlichting plaatsen, enzovoort. Alles creëren we van nul met alle benodigdheden voor jouw gezin. We begeleiden je doorheen heel het project: van ontwerp tot realisatie. Neem gerust contact op als je meer wilt weten over de mogelijkheden, onze werkwijze en materialen.

Stuur ons jouw project!

Neem contact met ons op en we antwoorden binnen een werkdag.

Sleep bestanden hierheen of
Max. bestandsgrootte: 512 MB.