Met unieke wandkast woonkamer opfrissen

Sint-Niklaas

Je kunt met een unieke wandkast je woonkamer of eender welke andere ruimte meteen een heel eigen toets geven. Bovendien kan je opbergruimte voorzien op maat van al je spullen. In het geval van deze wandkast, geplaatst te Sint-Niklaas, is er zelfs voor ledverlichting gezorgd. Deze nis met ingewerkte led is perfect voor het uitstallen van mooie decoratieve elementen. Zo kan deze strakke kast toch de identiteit van de eigenaars uitstralen. Naast deze wandkast in de woonkamer met voldoende berging, plaatsten we ook een authentieke schuifdeur naar de kelder. Deze deur creëert een unieke look in de woonkamer en vormt ook geen obstakel voor de deurtjes en laden van de wandkast.

Nieuwe wandkast voor woonkamer: van A tot Z

Voor de binnenkant van de kasten koos onze klant voor melamine. Dit is een populaire keuze aangezien het hygiënisch en onderhoudsvriendelijk is. Alle zichtbare delen zoals onder andere deuren, paslatten en plinten bestaan uit MDF voorzien van een 2-componentenlak met lichte korrelstructuur in een gekozen RAL-kleur. Alle deuren en lades zijn greeploos en worden geopend door middel van tip-on (push to open). De nis bestaat uit eiken fineer met een 2-componentenvernis. Het kader van de nis in eiken fineer geeft een mooi accent aan de wandkast. Het breekt de witte kleur en past perfect bij de op maat gemaakte kelderschuifdeur.

wandkast woonkamer 4
wandkast woonkamer 5
wandkast woonkamer 3
boekenkast als scheidingswand 1

Wandkast of wandmeubilair voor jouw woonkamer?

Droom jij ook van zo’n wandkast in je woonkamer met al jouw eigen accenten en voorzieningen? Wil jij een nis met ledverlichting of misschien een ingemaakte haard of boekenkast? Wil je je deur inwerken in je wandkast of bloembakken aan je muur? Je kunt het zo gek niet bedenken of het is mogelijk met maatwerk! Bij CSI gaan we graag elke nieuwe uitdaging aan.

Stuur ons jouw project!

Neem contact op met ons en we antwoorden binnen een werkdag.

Sleep bestanden hierheen of
Max. bestandsgrootte: 512 MB.