Transformatie krappe werkruimte in de woning met dressoir en bureaublad

Temse

In Temse transformeerden we deze krappe werkruimte in de woning tot een gezellig kantoor. Met een eenvoudig dressoir over de lengte van de muur en een bureaublad werd deze ruimte plots functioneler en oogde ze veel ruimer. De praktische bergkasten met deuren en laden zijn ideaal voor het opbergen van administratie en kleine materialen. Met tabletten en hangkasten creëerden we nog meer opslagruimte voor spullen zonder de ruimte te verkleinen.

Functioneel en esthetisch

Voor de binnenzijde van de kasten werd gekozen voor melamine. De zichtbare delen zoals de deuren, ladefronten en plinten bestaan uit laminaat. De werkbladen van zowel het bureau als het opbergmeubel zijn vervaardigd uit eiken fineer afgewerkt met een 2-componentenvernis. Dit contrast tussen wit en hout past perfect in deze ruimte, waar dit patroon wordt verder gezet in de vloeren, plinten en raamdecoratie. Dit creëert een esthetisch evenwicht dat het aangenaam maakt om in te werken en leven.

kantoorruimte 7

Heb jij ook een krappe werkruimte?

Is je werkruimte in de woning nogal compact? Dat is geen enkel probleem! Wij kunnen deze in een handomdraai omtoveren tot een praktisch, aangenaam kantoor. Of misschien heb je wel een grote extra kamer ter beschikking? Dat is perfect! Dan hebben we meer ruimte die we kunnen transformeren naar een bureauruimte op maat van jouw persoonlijkheid en bezigheden. Jij droomt het en wij realiseren het van A tot Z! We helpen je zelfs graag met dromen als je nog geen enkel idee hebt. Je kan je alvast laten inspireren door talloze gelijkaardige projecten te bewonderen.

Stuur ons jouw project!

Neem contact op met ons op en we antwoorden binnen een werkdag.

Sleep bestanden hierheen of
Max. bestandsgrootte: 512 MB.
    hoekbureau op maat 08
    hoekbureau op maat 09
    hoekbureau op maat 04