Zwevend meubel voor de woonkamer

Wijnegem

Vandaag de dag krijgen we zoveel spullen bij elkaar dat veel mensen op zoek gaan naar plaatsbesparende meubels waar je gemakkelijk onder kunt poetsen. Een zwevend meubel op maat is dan de ideale oplossing. Laat je je meubels op maat maken, dan kan je immers met alle factoren rekening houden. Voor dit gezin te Wijnegem voorzagen we de leefruimte van een lang, zwevend meubel met heel veel bergruimte. Het is ideaal voor het opbergen van administratie, bordspelletjes, entertainment en extra servies. En het blijft allemaal ordelijk verborgen achter elegante, greeploze deuren.

Zwevende meubels op maat uit kwaliteitsmaterialen

Met een zwevend meubel heb je een praktische, elegante en strakke oplossing. Met de kleuren kan je nog alle kanten uit zodat je voor een sfeer kan kiezen die bij jou en je interieur past. Voor dit project te Wijnegem werd gekozen voor behandeld eiken fineer voor alle zichtbare delen. De deuren, het blad en de plinten bestaan allemaal uit dit materiaal, afgewerkt met een 2-componentenvernis. De binnenzijde van de kasten bestaat uit melamine, zodat deze eveneens gemakkelijk te onderhouden is. Melamine kan je immers gemakkelijk en veilig afwassen.

Meubel op maat laten maken?

Wil jij je meubels ook graag helemaal op maat, volledig volgens al jouw noden, wensen en voorkeuren? Dat kan! We luisteren graag naar je ideeën en zoeken samen met jou de beste oplossing om je interieur optimaal te organiseren terwijl het de identiteit van je gezin uitstraalt.

Stuur ons jouw project!

Neem contact op met ons en we antwoorden binnen een werkdag.

Sleep bestanden hierheen of
Max. bestandsgrootte: 512 MB.
    keukenrenovatie 05
    keukenrenovatie 07
    keukenrenovatie 08